Autor |
Správa |
MIRAS
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2010, 20:39 |
|
Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 621 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Přeji účastníkům BT srazu hezké počasí, zábavu a šťastný návrat domů.
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
korty
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2010, 20:52 |
|
Registrovaný: 28 Feb 2009, 21:51 Príspevky: 60 Bydlisko: Praha 11
|
Páni pejskaři přeji příjemný,pohodový a pokud možno alespon trochu slunečný sraz. Příštího se doufám už konečně zúčastním. Ahoj
|
|
|
|
|
Landar
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Máj 2010, 18:48 |
|
Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
Tak hlasím návrat domů
Vyjížďku jsme pak nejeli, protože Jesenický okruh jsme dali na podzim s jinou bandou a v podstatě se jednalo z 85% o stejnou trasu. Loštice ale byly fajn, i ta "povídačka" o tvarglích se mě líbila
My jsme pak se stavili u známých u Olomouce a pak jeli zpět kousek, co se jela vyjížďka. Před Bludovem nás stihnul menší slejváček, ale zachránila to luxusní restaurace co byla hned za další zatáčkou. Jídlo fakt chuťový orgasmus a ceny myslím, že dobré a na to jak tam vaří super. Jídlo pro dva s pitím, kafem a vynikajícím zákuskem za 395kč. Takže doporučuju http://www.habermannovavila.cz
Jinak pak odtamtud jsme jeli na Červenou Vodu, potkali Pjotra a v Č.Vodě jsem to pak vzal na Králíky páč tam je pro mě příjemnější cesta než ty ostrý zatáčky nad Č.Vodou....místama pak drobný přeháňky a skoro všude po dešti takže jsme vlastně ani nezmokli, ale standardně bulldoček jak jel po mokru tak klasika jak jetel zasr...
Bylo to fajn a dobrej oddíl z ústí, se musí nechat
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Máj 2010, 19:03 |
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
tak panove taky sem doma. nejak sem neudejchal zbesily tempo vyjizdky.tak sem se pak trhnul ale aspon sem za vama poslal nahradniho bulika co sem potkal cestou
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 14:20 |
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Takže právě jsme v pořádku dorazili domů. Tak, jak jsme se celý víkend úspěšně vyhýbali dešti, tak 20 km před domovem jsme vjeli do obrovské bouřky s hromy, blesky a dokonce i s kroupami. Nepromoky v kufru jsou fakt skvělá věc ...
Jinak bych chtěl Vám všem, kteří jste se alespoň na chvíli zúčastnili 3. Bulldog srazu, moc poděkovat za to, že jsem Vás mohl poznat, pokud jsem Vás osobně neznal již z dřívější doby, a že jsem s Váma všema mohl alespoň na chvíli poklábosit ... Všichni jste super fajn lidi ...
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 15:50 |
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Pokud si náhodou nemůžete vzpomenout, kdo všechno se srazu zúčastnil, s kým jste případně popíjeli, či diskutovali, tak jsem pro Vás vytvořil tento snad úplný seznam všech účastníků srazu, kteří se jakkoliv srazu účastnili, byť se ukázali jen na chvíli:
Pátek 21.5.2010:
Samotář 47
Zdeněk Marciniszyn + Mila ( Kawasaki ER 5 )
Naar
Bikerman + Máca
Honza ( Suzuki 750 GSX )
j.em
Stoneman
Marko
Pjotr
Denys
Milan BT
Alda ( BMW 650 F )
Landar + Jitka
Peter BT + Natálie
Ciril + Linda ( Yamaha Supertenere )
helmi
Miki + Makina ( BMW R 1100 )
Ouklend + Dáša
Sobota 22.5.2010:
Někteří nás průběžně opouštěli, ale někteří zase přibyli:
Ráno přijeli asi nejmladší účastníci srazu. Pěkný mladý pár:
- Marek2001 + Darinka
Na společném obědě se ukázali:
- JoskaR s manželkou
U obědu se k pokračující vyjížďce a k dalšímu vývoji srazu přidal:
- Felix
V kempu se kolem poledne údajně objevil:
- Korty
A skoro 1/2 dne na nás v Mohelnici čekal:
- Votys73
Podobně skoro 1/2 dne na nás různě v Jeseníkách čekali a chvíli po příjezdu z vyjížďky se na nás přijeli podívat zástupci Bulldogů z Polska:
- Lukas
a
- Irek
A nakonec dorazil:
- Robo
Jako blokaři se vyjížďky účastnili ještě 3 Mikiho kamarádi ... Díky jim za pomoc ...
Doufám, že jsem nikoho nevynechal. Snad Vám tento seznam bude nápomocen při vzpomínkách na fajn lidi z 3. Bulldog srazu ...
|
|
|
|
|
MilanBT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 15:56 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Tak já dorazil domů před polednem. Vzhledem k tomu, že po celou cestu jsem měl slunce v zádech, tak si neodpustím návrh na přesun dalších Bulldog srazů na neděli. To už přece musí být nějaký "meteorologický komplex" , když na všech 3 konaných Bulldog srazích je sluncem zalitá neděle a ostatní dny (pátek, sobota) již z pohledu počasí tak úchvatné nejsou.
Za sebe děkuji organizátorům za uspořádání 3. Bulldog srazu a seznámení s přírodními scenériemi Jeseníku a okolí. Nyní mohu alespoň nějaký čas čerpat z víkendových zážitků. Ale přesto pevně doufám a věřím, že se s některými z Vás účastníků Bulldog srazu v brzké době sejdu na nějaké motoristické akci nebo jenom tak.
Milan BT
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 16:20 |
|
|
Chtěl jsem v pátek,ale počasí nedovolilo,tak Milane za měsíc v Chlumci bude možnost
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 16:29 |
|
|
Hlásíme navrat domů se zastávkou v Bohuslavicích,kde jsme přečkali pěknou bouřku,zmokly jenom naše stroje. Celkem 545 km bez problémů. Díky Mikimu a Ouklendovi za organizaci srazu,jen to počasí mohlo být trošku lepší
|
|
|
|
|
Kordy
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 18:43 |
|
Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
Ouklende, v kempu se neobejvil Korty (Praha 11), ale Kordy (Humpolec).Bohužel jsem se s Vámi minul , ale pokecal jsem alespoň nad dobrým obědem s Votysem - tímto ho zdravím. Jelikož jsem se musel ještě večer vrátit do Hu, a chtěl jsem vidět i vyděděnce na Vranově, tak jsem to vzal na Brno, jenže mě u Vyškova chytl pořádnej slejvák, a Moraváci u dálnic nestavějí benzínky (a že za to dostali pár nadávek:), tal jsem v tom dojel až Brnu, kde jsem zastavil totálně turch, protože mě každé předjíždějící auto řádně ohodilo (a že při mým tempu jich nebylo málo:(. Nicméně jsem pokračoval na Vranov, jenže u Pohořelic mě chytnul další déšť a obloha směrem, kde jsem tušil Vranovskou přehradu byla jak bouda, vzal jsem to na Moravský Krumlov, Jihlavu a domů. Takže bilance 400 km, 2x na sr.čky a viděl jsem jednoho Buldoga. Vlastně dva potkal jsem u Moravské Třebové černého s rámem. Tak snad za rok děti:))))).
|
|
|
|
|
marek2001
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 21:10 |
|
|
My sme sa tiez dobre dosli, zmokli sme len chvilocku v okoli Olomouca, inak vsade pekne. Pacila sa nam hlavne sobotna vyjizdka, skoda ze koli pocasiu sa zmenil plan a nezastavili sme sa na viacerych miestach.
_________________ DRUM BUN!
|
|
|
|
|
stonemen
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 21:15 |
|
Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Sraz supr,lidi supr, počasí 50/50 Já při zpáteční cestě potkal déšť 3krát. Večer doma dostal bulda koupel s pěnou... Díky za sraz a někdy příště,třeba neformálně na té Seči v září
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
bikerman
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 21:41 |
|
Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
My taky dorazili vpořádku domů, celou cestu sluníčko-nádherně na tachometru za víkend o 860 km více.
Supr prožitý tři dny děkuji všem
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 22:02 |
|
administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
nazdar chlapci,
tak som sa dostal aj ja k pc - takźe hlásim šťastný návrat okolo pol tretej do Nových Zámkov. Od Vyškova cez Slavkov až po Hodonín sme mali čierňavu v späťákoch, ale vďaka víkendovému tréningu sme sa šťasne unikali dažďu a v krásnom slnku sme dorazili do NZ - rovno do našej oblúbenej kaviarnićky na námestí. Tu nás prekvapili ďalśí moto-priatelia tentokrát na bicykloch. Foto sem dávam pre ilustráciu, ako vyzerá máj u nás - teplota dnes bola cez 27stupňov, podobne ako aj včera, predvčerom....
Chcem sa ešte raz poďakovať organizátorom za super akciu, ako aj všetkým zúčastneným za super víkend, dobré pojazdenie a ešte lepší pokec po večeroch. Jo, to isté mám tlmočiť aj od Cyrila a Lindy - už rozmýšľajú vymeniť mašinu, aby mohli ísť aj o rok
Naposledy upravil Peter BT dňa 23 Máj 2010, 22:05, celkovo upravené 1
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2010, 22:03 |
|
administrátor stránky