Autor |
Správa |
Boldrik
|
|
Registrovaný: 10 Jún 2014, 17:09 Príspevky: 25 Bydlisko: Ústí nad Labem
|
Ahoj všem tak došlo na prodej pesana muj orange pesan šel do světa tak snad novému majteli udělá stejnou radost jako dělal me dva roky a místo nej přišlo do garáže jine zvíře suzuki gsx 1400
_________________ Zdar a sílu
Boldrik
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Povidej prehanej , v cem je lepsi a po cem se ti naopak styska ?
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Boldrik
|
|
|
V první radě co mě překvapilo je suzuki ještě pohodlnější než byl bulda . Samozřejmě je silnější a rychlejší ale co mě bude strašně chybět bude ten zvuk co měl bulda s těma laďakama co měl namontovaný. Jinak suzuki je ještě větší než pesan to je asi vše
Boldrik
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Díky za reference, nějakým takovým směrem by mě to asi táhlo. Jako kdyby někdy zcela čistě hypoteticky
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
tombik
|
|
Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
No, tak přesně kvůli zvuku jsem zavrhnul přechod na XJR 1300. Třeba k něčemu podobnému taky jednou dojde...
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006
|
|
|
|
|
Boldrik
|
|
|
Zdarec tak mam na suzuki gsx 1400 prvních 500 km. A konstatuji je to super pohodli neskutecne 300 km v zatahu a nic me nebolelo.Poses stejny jako na buldovi pohodli , protivitr i když nemá zadny stritek tak bych řekl ze na tom fouka méně. a motor super zatach jako krava v jakykoliv otáčkách a jelikož mam zase ladaky tak i zvuk je paradni. Takze schrnuti bulda byl super ale za prechod na suzuki nelituju a nebojte na sraz prijedu tak ji uvidíte.
Boldrik
|
|
|
|
|
|