|
Autor |
Správa |
amik
|
|
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Tomer
|
|
Registrovaný: 16 Okt 2010, 20:12 Príspevky: 87 Bydlisko: Velké Opatovice
|
Pěkná Afrika, ať ti jezdí
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
Bláťáci se scházejí ale jo,sny se mají plnit a tobe preju jen spokojenost s novým korábem
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
No já jsem šel obrácenou cestou. Někdy i méně znamená více, jako alternativa k velké motorce i jako ohromná nostalgie k dřívějším létům ... já si to strašně užívám, a až jednou dojdou síly na velkou, budu rád za tu malou
Prílohy:
Compress_20230415_114040_0033.jpg [ 222.33 KiB | Zobrazené 26585 krát ]
Compress_20230415_114451_1563.jpg [ 244.42 KiB | Zobrazené 26585 krát ]
|
|
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Ta Afrika je samozřejmě pěkná, moc, Alešku, já bych asi upřednostnil Tigera od Triumphu kvůli kardanu jinak super, ať ti přináší radost
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
Mirec píše: Ta Afrika je samozřejmě pěkná, moc, Alešku, já bych asi upřednostnil Tigera od Triumphu kvůli kardanu jinak super, ať ti přináší radost Tiger byl dlouho v hledáčku. Ale 1200 v xc je cenově nesmysl a navíc, je to proti Africe hrozný mastodont. Jízda mi hodně připomínala GS. Řetěz mě taky štve, ale tak ho holt namazažu spolu s žábou, tam mě to stejně neminulo. A když mě to bude srat moc, tak to za rok dva vyměnim. Narozdil od bulldy mě to tolik trápit nebude. Jinak jawka s pávíkem je úžasná, ale na její sehnání a renovaci nemám čas a asi ani schopnosti. Chvilku jsem laviroval s novým klonem, ale to mě pustilo, není to už ono. Peráka i panelku mi před lety táta prodal (byly jeho) a teď, když by se mi taky libily, už to je monkey bussines
|
|
|
|
|
Felix
|
|
|
amik píše: Mirec píše: Ta Afrika je samozřejmě pěkná, moc, Alešku, já bych asi upřednostnil Tigera od Triumphu kvůli kardanu jinak super, ať ti přináší radost Tiger byl dlouho v hledáčku. Ale 1200 v xc je cenově nesmysl a navíc, je to proti Africe hrozný mastodont. Jízda mi hodně připomínala GS. Řetěz mě taky štve, ale tak ho holt namazažu spolu s žábou, tam mě to stejně neminulo. A když mě to bude srat moc, tak to za rok dva vyměnim. Narozdil od bulldy mě to tolik trápit nebude. Jinak jawka s pávíkem je úžasná, ale na její sehnání a renovaci nemám čas a asi ani schopnosti. Chvilku jsem laviroval s novým klonem, ale to mě pustilo, není to už ono. Peráka i panelku mi před lety táta prodal (byly jeho) a teď, když by se mi taky libily, už to je monkey bussines Aleši mrkni se pořádně . Na fotce je indická kývačka s pávem, ne veterán . Moc se to těm indům povedlo, je to opravdu hezká motorka. Od staré kývačky na fotkách na první pohled k nerozeznání. Měl jsem možnost se svézt na indickém Péráku (už jsem to tu někde psal) a svezení je to moc fajn. Jinak já si to užívám na Jawě 350/354 r.v. 1958.
Prílohy:
IMG_0889.JPG [ 621.82 KiB | Zobrazené 26581 krát ]
|
|
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|
Registrovaný: 03 Dec 2016, 20:29 Príspevky: 149 Bydlisko: dycky Most
|
Felix píše: amik píše: Mirec píše: Ta Afrika je samozřejmě pěkná, moc, Alešku, já bych asi upřednostnil Tigera od Triumphu kvůli kardanu jinak super, ať ti přináší radost Tiger byl dlouho v hledáčku. Ale 1200 v xc je cenově nesmysl a navíc, je to proti Africe hrozný mastodont. Jízda mi hodně připomínala GS. Řetěz mě taky štve, ale tak ho holt namazažu spolu s žábou, tam mě to stejně neminulo. A když mě to bude srat moc, tak to za rok dva vyměnim. Narozdil od bulldy mě to tolik trápit nebude. Jinak jawka s pávíkem je úžasná, ale na její sehnání a renovaci nemám čas a asi ani schopnosti. Chvilku jsem laviroval s novým klonem, ale to mě pustilo, není to už ono. Peráka i panelku mi před lety táta prodal (byly jeho) a teď, když by se mi taky libily, už to je monkey bussines Aleši mrkni se pořádně . Na fotce je indická kývačka s pávem, ne veterán . Moc se to těm indům povedlo, je to opravdu hezká motorka. Od staré kývačky na fotkách na první pohled k nerozeznání. Měl jsem možnost se svézt na indickém Péráku (už jsem to tu někde psal) a svezení je to moc fajn. Jinak já si to užívám na Jawě 350/354 r.v. 1958. no to mě pos..... to je fakt indian , proč to u nas nejde? , ale jo , vim to.......
|
|
|
|
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|