Predmet príspevku:Miro | Napísal: 17 Máj 2023, 09:33
Ahojte jsem Miro. Srdcem i duší motorkář, žel zatím celý život bez motorky (o skútrech se zmiňovat nebudu). Zatím stále mělo něco přednost. Manželka, děti, dům, hypo... Teď jsem se konečně dostal do fáze, kdy mohu začít myslet na to co mě láká a splnit si klukovský sen. Vždy mě fascinovali choppery a podobně stroje. Nemyslím si o sobě, že bych byl zrovna easy rider. Proto mě fascinuje Yamaha Bulldog. Naháč se srdcem choppera. S tím souvisí muj dotaz a zároveň prosba. Učarovala mě tato nádherná mašina a tak zvažuji její pořízení. Proto bych se rád potkal s nějakým jejím majitelem, ideálně Prostějov - Olomouc - Přerov - Zlín a okolí. Rád přijedu a pokecáme o jejích kladech a záporech a rád si ji pořádně prohlédnu. Mohl bych oslovit nějakého jejího prodejce, ale ti mají ve zvyku jen chválit, proto volím tuto cestu. Děkuji za případné info Miro.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre