Ahoj,pracuji jako učitel v autoškole,je mi 51 let a bt mám právě rok. Koho napadlo že to byl dárek ke kulatinám-hádal správně.Dal jsem si ho ovšem sám.Letos zatím najeto 8 000 km bez sebemenšího problému,snad to tak bude i nadále
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
Zdravím všechny ale zejména členy co to tu táhnou více jak 10roků....přesně tak dlouho jsem byl bez bulďu ale to už neplatí . Podařilo se mi sehnat zachovalý kousek s rozumným nájezdem km .., No a protože samozřejmě nemám Zadní blatnicek ,tak se přihlašte pokud by ho někdo chtěl.....podařilo se mi kontaktovat pana Pláničku který nám je vyráběl a pokud najde kopyto tak by byl ochoten jednu sérii do vyrobit .....je to tak 50 na50 ..... Tak snad se někde srážíme.,už 5 roku jsem Jihlavak..,
Prílohy:
530938_1.jpg [ 333.79 KiB | Zobrazené 1382 krát ]
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
Zdar Miki....vítej zpět. Zrovna se po tom někde pídím. Pokud to nebude stát moc....klidně bych si objednal a možná i víc ks. Jinak tady chcípl pes kamaráde a většina,ta co zbyla je na fb skupině. https://facebook.com/groups/168874880645080/ Tak se když tak přidej stará vojno
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre