Autor |
Správa |
Felix
|
|
|
Tak - namrskáno 850km, vše OK. Cesta v pohodě, akorát v Bruntálu (25km od baráku) mi vletěl jeden strejda v Unu z protisměru přímo pod motorku. Zastavil jsem s kvičícíma oběma kolama necelý metr od auta. Dorostenec byl tak vyplašený, že jsem ho radši nechal být, ať ho nejebne. Díky pořadatelům za sraz a taky Tomerovi za "vyvedení" od Prahy.
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Ouklend
|
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Pánove, teď mě napadá ještě jedna věc. Víme u koho skončil náš putovní srazový plakát ? Doufám, že jsme ho tam nenechali ...
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
Neboj, osobně jsem dohlédl, jak ho Tombik rouboval na motorku (měl to nejblíž).
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Rád jsem vás zase viděl, letos ta 1-denní strategie nebyla úplně dobrej nápad. Ráno dálnice a pak déšť (takže vyleštěná motorka skončila jako čuně), výbornej oběd a odpoledne místo pěknýho výletu zase honička s časem (kolega upadl a skončilo to zlomenou páčkou, takže jsme museli zvolna). Mrzí mě zmeškaná společná vyjížďka, do Hanákova vagónu jsem se chtěl podívat.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
amik píše: Neboj, osobně jsem dohlédl, jak ho Tombik rouboval na motorku (měl to nejblíž). S U P E R !!!!
|
|
|
|
|
Tomer
|
|
Registrovaný: 16 Okt 2010, 20:12 Príspevky: 87 Bydlisko: Velké Opatovice
|
Sraz parádní, velké díky za organizaci
|
|
|
|
|
tombik
|
|
Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
Já jsem si v pohodě dorazil domů a pak se šel ještě nakonec projet... každopádně Děkuju všem že dorazili, bylo skvělý Vas zas vidět! A hlavně ještě jednou Děkuju amikovi a Daje! Bez nich bychom se srazili jen těžko....
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006
|
|
|
|
|
|