Autor |
Správa |
remote
|
|
|
Jo, Radku, jen za sucha Zmoknul jsem na Buldoj jen asi 3x, a navíc vodu nějak nemusím. Užil jsem si jí na kole dost a dost remote
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
amik
|
|
|
Šťastný to člověk, taky jezdím za sucha, ale dost často se tak nestihnu vrátit. Jak to děláš, jezdíš kolem chalupy, nebo máš fakt takové štěstí.
|
|
|
|
|
remote
|
|
|
Říká se tomu předpověď počasí Ale nesmíš koukat na TVhovna... remote
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
|
|
|
|
remote
|
|
|
Nebudem zasírat vlákno : každá předpovědní instituce má trochu jiný podkladový modely. To že se v čase předpověď mění je jen upřesnění ( opravení ) předpovědi...Ale to snad víš Nech si povídat o počasí třeba od padáčkářů - ty to maj dost zmáklý. Nebo Zárybnická na čt - ta holka lítá na větroni, takže neříká bláboly ( na rozdíl od těch vyprsenek na TV hovna, ty když věští, tak se smíchy neudržím ). Já to dělám třeba tak, že vyjedu přes Kozákov : vlevo nad Jičínem mraky, loupnu to k Bezdězu a naopak . My vesničani už nějaký zkušenosti s počasím máme - a ne jako ten jouda Break, co jel v březnu na Ještěd a divil se, že je nahoře ještě namrzlá silnice... remote P.S. pošlu PM
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Taky používám takzvanou "remote" metodu - měním cíle podle počasí. V dešti se stejně nesvezeš, tak proč se trápit ...
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Geoo
|
|
Registrovaný: 10 Júl 2013, 17:17 Príspevky: 81 Bydlisko: Vysočina
|
Tak se nám to tady zase zvrhlo v předpověď počasí koukám Nemáte někdo zkušenosti s touto značkou. Prodávají je v HK přímo v YAMAZE a cena je docela slušná.
Prílohy:
stivali-moto-racing-prexport-sonic-nero.jpg [ 47.37 KiB | Zobrazené 25229 krát ]
|
|
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
Geoo. Prodejnu znám (občas tam servisuju) , boty pak už ne. Na mě jsou moc "zmrzlinový ", blíž mám k modelům Ouklenda a Petera BT. Nejlepší,pokud se ti líbí,je je vyzkoušet, určitě tě tam v nich nechají chvíli chodit po prodejně (i když na to moc určený asi nebudou) a na další věci (vodeodolnost aj.) se zeptat přímo tam.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Mirek1 píše: Miro, podle toho co píšeš máš zřejmě policejní kanady, které byly vyrobeny tak někdy kolem roku 1991 ... A až ti doslouží, tak do těch současně vyráběných fakt nechoď, protože pokud ti po pár dnech neupadne lepená podrážka, tak se minimálně lehce odlepí a pak budeš mít v botách fakt čvachtavo ... Asi bych když tak zkusil buď sehnat v některém Armyshopu starší výrobu, nebo raději armádní ... Přece jen, dnes policajta a navíc v dešti, na ulici neuvidíš ... , takže podle mě ani není požadavek na nějakou vodotěsnost jejich obuvi
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
Nevím,co to je za vzor přesně,ale mám je od roku 2006 a nikde nic neupadlo a vodu nepustí
|
|
|
|
|
svela
|
|
Registrovaný: 29 Sep 2010, 19:24 Príspevky: 109 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Kanady sú dobré, ale lampakozačky ešte lepšie. Mám posledné rok výroby asi 71? Vymastím ich indulonou a môže sa ísť na to aj popod vodu.
_________________ Život letí ako rýchlik, len rozum za ním nestíha.
|
|
|
|
|
Geoo
|
|
Registrovaný: 10 Júl 2013, 17:17 Príspevky: 81 Bydlisko: Vysočina
|
Tak už je mám doma. Zatím 2 jízdy a musím přiznat, že oproti kanadám úplně jiný cit. Nakonec Alpynestary - nejsou tak zmrzlinové a musím přiznat, že nic pohodlnějšího jsem na noze neměl ! Kanady zůstanou v záloze ke kevlarum.
Prílohy:
IMG_20150519_165623~2.jpg [ 1.83 MiB | Zobrazené 25135 krát ]
|
|
|
|
|
|
|
|