Autor |
Správa |
BranoB
|
|
administrátor stránky
|
Tak som nahodil forum v novej verzii a taktiez zakupil domenu - yamaha-bulldog.skNajprv som nahodil teda verziu 3.1, ale je tak nova, ze som nenasiel ani preklad ani temy. Takze som to zahodil a nahodil 3.0. Co je hotove: - instalacia - slovencina - konverzia prispevkov zo starej verzie - hlavicka (logo) - tapatalk - chybajuci smajlici Co nie je hotove: - doladenie temy S cim viete pomoct: - pripravit nejake logo - napisat pripomienky - otestovat to Prosim piste pripomienky, ak nieco nejde. Budem to este ladit.
_________________ Aprilia SMV 750 Dorsoduro
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirek1
|
|
|
|
|
|
|
bikerman
|
|
Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
to starý mi připadalo lepší a jednoduší....
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Mirku, ja tu tiež pátram uź pár dní, či je nejaký error alebo len bulldočkárov zasypal sneh bikermane, a čo sa ti tu zdá zložitejśie? mne to pripadá dosť podobné, akurát to má novší základ.... mám ale jeden dotaz.... dávnejśie si dávam otázku, či nezlúčiť "Technickú poradňu" a "Skúsenosti" voľakedy som ich sám chcel mať rozdelené, ale mám pocit, že nie vždy sa dá medzi nimi dať hranica, a tak sa to vlastne mieša.... dajte svoje názory, prosím...
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Jednoznačně sloučit !
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
To bych taky sloucil a zároven zrusil ,,tlacharňa pre nase polovicky,,, už tam 5 let nikdo nic nenapsal a tudíž myslím,že je to zbytečnost na foru. PS: nezobrazují se mi všichni smajlíci...dělá to jen mě
|
|
|
|
|
marek2001
|
|
|
Brano vdaka za novu verziu fora. Myslim, ze sa na to da zvyknut, vsetko co bolo v starom je aj tu.
Tie dve temy by som zlucil, ale ak by to bolo mozne vytvoril by som miesto nich nove vlakna z dovodu zlozitej orientacie v mnozstve prispevkov: motor (udrzba, tuning, karburator, prevodovka) podvozok (tlmice, brzdy, kardan, tuning) elektrika gumy celkovy vzhlad (sedlo, nadrz, plexi, blatnik, prestavby, vylepsenia) oblecenie (vybava jazdca, prilba) ine (ostatne technicke veci a skusenosti, ktore sa nedaju zaradit inde)
Vytvara to robotu navyse to zotriedit, ale myslim, ze by sa to tu trochu sprehladnilo. K tomu zotriedeniu, ak by sa nikto iny nehlasil sa mozem podujat.
Dalsi namet na vylepsenie, ak to v novej verzii funguje, je presunut temy starych zrazov do jednej rodicovskej temy - Stare zrazy. Myslim, ze je zbytocne mat na hlavnej stranke temy pre vsetky stare zrazy.
_________________ DRUM BUN!
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
JJJ...s těma proběhlema srazama bych to taky viděl tak,že to na hlavní straně zabírá místo,když tam je každý zvlášť
|
|
|
|
|
BranoB
|
|
administrátor stránky
|
Nepresuniem tie zrazy tak ako su, akurat ich hodim na koniec stranky? Zlucovat to do jedneho, tak tie temy sa nebudu dat rozoznat, ktora ku ktoremu zrazu patrila.
A ano, tie smajliky este poriesim.
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
|
Starší srazy určitě někam uklidit, na hlavní straně je to už zbytečný.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|
moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
|
|
|
|
BranoB
|
|
administrátor stránky
|
Zrazy presunute na spodok fora. Tlacharen pre polovicky zmazana. Logo upravene farebne pozadie, nech koresponduje s temou.
|
|
|
|
|
BranoB
|
|
administrátor stránky
|
Tak a nahodil som aj tapatalk. Snad to funguje. Viete to niekto otestovat? Ja som to nikdy nepouzival.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
|
zkouším tapatalk,jstli to funguje
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
|
Šlape! Brano diky, tohle si zaslouží nějakej revans
|
|
|
|
|
|