Autor |
Správa |
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
AveKT
|
|
|
Moc pěkné, závidím. Rumunsko plánuju už asi tak 2 roky a zatím do toho vždycky něco vlezlo. Kolik si nakroutil km a co kvalita silnic pro buldu?
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Nakroutil jsem asi 3 500 km,kvalita silnic byla různá,někde pěkná,většinou hrozná,díry velikosti pastí na mamuty se tam neřeší,strhal jsem si přední teleskopy - propouští olej,ale nebyl jsem sám.Navíc všude hrozných kamiónů,snad víc než u nás ...
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 879 Bydlisko: Hradec Králové
|
Jel bys znova ? ptám se abych si udělal obrázek jak moc se ti tam líbilo
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Přírodu mají krásnou,to jo,na poznání celé zeme by to chtělo mnohem víc času,ceny přijatelné,horší je komunikace,už bych nejel,mám mezeru v poznávání jiných destinací
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
Bullda ala cenduro....... Jak koukám, tak měl silnou společnost GS, Tiger....... Ale dal to...... To je stroj. To nic, to ze mě mluví jen sprostá závist Když budeš mít čas a chuť hoď nám link na víc fotek, ať se aspoň z gauče pokocháme
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
amik píše: Bullda ala cenduro....... Jak koukám, tak měl silnou společnost GS, Tiger....... Ale dal to...... To je stroj. To nic, to ze mě mluví jen sprostá závist Když budeš mít čas a chuť hoď nám link na víc fotek, ať se aspoň z gauče pokocháme To GS a Tiger ke mě nepatřilo,naopak se mnou jeli tři dámy na 650kách - ER -6,Vulkan a V -Strom
|
|
|
|
|
amik
|
|
|
|
|
|