Autor |
Správa |
NaaR
|
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
vite nekdo jak vypadaj originalni pruziny ve vidlich ?
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
|
|
NaaR píše: vite nekdo jak vypadaj originalni pruziny ve vidlich ?
Na jaře jsem měnil originály za progresivní pružiny( dávals mi ně link). Ted jsou v garáži v krabici. Mám je vyfotit a poslat?
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Aug 2010, 18:33 |
|
|
kdybys byl tak hodnej ja je ted vymenil a zajimalo by me jestli sem tam mel origa kdybys moh tak je i zmer jak sou dlouhy
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Aug 2010, 10:10 |
|
|
Bohužel se musím omluvit, já ty zasr... pružiny nemůžu najít, je to záhada. Jen si vzpomínám,že mi mechanik,co mi měnil origo pružiny za progresivní, řekl, že ty progresivní jsou o 5 mm kratší jak origo,
Ještě jednou sorry, kdybych je náhodou našel, dám je hned sem.
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Aug 2010, 11:13 |
|
|
pohoda a nevzpominas si jestli byly taky zhusteny na jedny strane to ze byly kratsi sem eml stejny
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Aug 2010, 11:22 |
|
|
NaaR píše: pohoda a nevzpominas si jestli byly taky zhusteny na jedny strane to ze byly kratsi sem eml stejny
Tak to si nepamatuju,pokračuju v pátrání.
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Okt 2010, 19:11 |
|
|
Po první sezoně jezdění s prog.pružinami vpředu můžu doporučit, vedení předního kola je jistější a na okreskách jsou rázy do rukou menší.
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2010, 07:04 |
|
|
jo je to pohodlnejsi trochu.a nepotopej se na doraz tak brzo.
|
|
|
|
|
svela
|
|
Predmet príspevku: Tlmiče | Napísal: 14 Okt 2010, 18:53 |
|
Registrovaný: 29 Sep 2010, 19:24 Príspevky: 109 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Ja som menil nedávno olej v prednej vidlici. Vybral som tlmiče a vylial olej a bol sakra čierny. Vypláchol som ich a dal nový. Pružiny som tam našiel progresívne, teda buď tam boli, alebo ich tam niektorý majiteľ predo mnou. Mal som problém s kmitaním riadidiel pri 80km/hod, keď som ich pustil. Vymenil som pneu za Roadsmarty a pohoda. Tlmiče mám nastavené na najmäkšie a na doraz som zatiaľ nešiel nikdy. Olej 10W.
_________________ Život letí ako rýchlik, len rozum za ním nestíha.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 28 Nov 2010, 19:22 |
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Já se rozhodl také pro progresivní přední pružiny,protože i po uvolnění předpěťového šroubu na minimum se mi zdála vidlice stále tvrdá,na zdejších nekvalitních silnicích stále poskakovala.Po vyjmutí starých pružin a porovnání s novými jsem zjistil,že nové jsou o pár milimetrů kratší než origo i s rozpěrnými trubkami (to by ale tak nevadilo),vyděsilo mě to,že nové jsou na průměru asi o čtyři milimetry menší ???Je to normální,máte to taky tak???Nebo mi poslaly něco jiného???Trochu mě to děsí,bojím se,jestli nebudou ty nové za jízdy v trubce mlátit.Děkuji za odpověď.
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 28 Nov 2010, 20:01 |
|
|
ne progresivy sou opravdu kratsi taky sem na to cumel jak puk proto sem to tehdy shanel i kdyz je fakt ze prumer sem tolik nezkoumal.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Predmet príspevku: Mirec | Napísal: 02 Jan 2011, 17:42 |
|
|
Taky zkušenost -
Jak jsem psal o zprávu výše,nezdál se mi menší průměr nových progresivních pružin,které jsem zakoupil a nainstaloval do Bulldoga.Čekal jsem,jestli se někdo z Vás k tomu vyjádří,ale žádnou odpověď jsem nedostal.
Nedalo mi to a vznesl jsem dotaz přímo na prodejce (telefonicky).Bylo mi řečeno,že takových pružin prodali spoustu,že se s takovým ,,problémem " nesetkali,ale že to ověří.A hleďme,za pár dní telefonát,že opravdu došlo k chybě u výhradního dovozce pro Českou republiku a s omluvou,že mi během ledna pošlou správné pružiny.Ty špatné musím ale vydělat a odeslat nazpět.
Nechci vznášet chaoz do Vašich řad,ale radši si překontrolujte,jestli máte správné ,,péra" v teleskopech.
Holt člověk musí všechno hlídat a kontrolovat. M
|
|
|
|
|
Kordy
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Jan 2011, 18:31 |
|
Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
To Mirec: Já nevím, ale přijde mi, že mám péro dost dlouhý:). Když budeš hodnej, tak ti ho na srazu ukážu:)
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Predmet príspevku: Mirec | Napísal: 02 Jan 2011, 18:52 |
|
|
to Kordy: no nevím nevím,nějaký ten centimetr navíc se vždycky hodí ....
|
|
|
|
|
bikerman
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Jan 2011, 22:40 |
|
Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
|